Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024 року

Наскільки швидкий інтернет 4G / LTE?

Наскільки швидкий інтернет 4G / LTE?
Давно вже не новина швидкісний інтернет 3G. Але вже впроваджується і 4G-інтернет. Які ж переваги матимуть його користувачі? І питання про те, яка швидкість передачі даних 4G або LTE (Long Term Evolution) цікавить дуже багатьох. Ось невеличке пояснення:

2G дозволяє передавати дані зі швидкістю до 220 кбіт/с в EDGE. В іншому випадку, через стандарт GPRS максимально можливо 55 кбіт/с.

3G відноситься до третього покоління мобільного стандарту. 3G дозволяє використовувати більш високі швидкості передачі даних (до 384 кбіт/с). 3G-мережа постійно розвивається, так що тепер можлива передачі даних з максимальною швидкістю до 14,4 Мбіт/с при стандарті HSDPA.

4G є розширенням існуючої мережі 3G. Мета полягає в забезпеченні ще більш високій швидкості передачі даних (до 100 Мбіт/с). За оптимальних умов і близькість до радіо-вежі повинна бути можлива навіть швидкість передачі даних до 1 Гбіт/с. Це супер швидкість! Тільки для порівняння, звичайні з'єднання DSL 6000 дозволяють мати швидкість лише 6 Мбіт/сек! 1 Гбіт/с буде приблизно в 166 разів швидше за DSL швидкість!

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область