Ватажкове

Сьогодні: субота, 20 квітня 2024 року

Освітлення вітальні

Освітлення вітальні

Вітальня виконує кілька функцій: тут приймають гостей, дивляться телевізор, спілкуються, читають, а іноді ще й працюють, тому й освітлення вітальні повинне бути підібране відповідним чином. Головний секрет хорошого освітлення загальновідомий: для кожної функції – свій світильник. А це означає, що у вітальні потрібно створити кілька острівців світла.

Світильники повинні розташовуватися на різних рівнях. Для освітлення вітальні використовується як загальне, так і локальне освітлення, яке може бути і функціональним, і декоративним. Як джерела загального освітлення, підійдуть різного виду стельові світильники: люстри, плафони й підвісні світильники. Можна використовувати стильну люстру невеликих розмірів, підвісний світильник з регульованою висотою підвісу. Торшери, бра підійдуть в якості локального освітлення.

 

На сьогодні представлено досить різноманітний асортимент у сучасних моделях як стельових світильників, так і локальних, які виконуються в будь-яких дизайнерських стилях.

Якщо ж при оформленні вітальні ви використали багаторівневі або підвісні стелі, то перед вами взагалі відкриваються великі можливості у створенні цікавого та незвичайного дизайну освітлення вітальні. 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область