Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024 року

Проблеми з переходом на нове паливо

Нове біопаливо E10 буде доступне не раніше лютого.

А нормальне паливо буде дорожче!

Впровадження нового біопалива E10 відкладається. Нове паливо з більш високою часткою біопалива буде доступне не раніше лютого, говорить виконавчий директор асоціації нафтової промисловості в Німеччині.

Переключившись на нове виробництво палива, постраждали як НПЗ, так і фірми доставки та АЗС, адже їм треба підготувати касові апарати та створити відповідну цінову політику. Це займе деякий час, також зимові холоди в Німеччині впливають на зміни.

Прилаштуватися до змін повинні також водії. Тому, що не всі автомобілі придатні для нового палива. За даними ADAC дев'ять з десяти автомобілів у Німеччині без проблем працюють на біопаливі. Для всіх інших одна хибна заправка може призвести до пошкодження двигуна. До них відносяться моделі Citroen і Nissan (випущені до 2000 року) і автомобілі Mitsubishi з двигуном GDI.

До речі: передбачається, що з введенням E10 буде збільшуватися ціна на звичайний бензин. До того ж, вартість біоетанолу, який в обов’язковому порядку додається до бензину в об’ємі 5 %, в даний час більша на 50 відсотків за звичайний бензин.

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область