Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 19 квітня 2024 року

Як зменшити перед відпусткою спрагу вашого автомобіля

Як зменшити перед відпусткою спрагу вашого автомобіля
Обслуговування

Перевірте Вашу машину перед виїздом на технічні несправності. Брудний повітряний фільтр або свічки запалювання можуть призвести до значного зростання споживання палива. Також не забудьте перевірити рівень масла в двигуні. Рекомендація: масло з низькою в'язкістю може знизити споживання палива до чотирьох відсотків.

Правильність завантаження

Викинути непотріб! Багато багажників виглядають як комірчини з непотребом. Це також призводить до збільшення споживання.
Багаж на відпочинок якомога більше упаковуйте в багажник - а не на даху! Бо він буде збільшувати опір авто і при швидкості від 100 км – призведе до надмірного витрачання палива до 40 відсотків. Ті, хто подорожує на велосипеді, повинні залишити його на дачі, а не возити з собою.

Тиск у шинах

На багатьох АЗС ви можете перевірити тиск у шинах безкоштовно. Накачайте рівень тиску до рекомендованого оптимуму. Якщо тиск в шинах занадто низький, витрата палива збільшується до двох відсотків.
Перевірте шини на наявність пошкоджень і глибину протектора (принаймні 1,6 мм, в ідеалі не менше 3 мм).

Охолодження салону

Перед стартом салон автомобіля варто добре провітрити і по можливості паркуватися в тіні. Використовуйте кондиціонер економно. Поставте на п'ять градусів менше зовнішньої температури - цього цілком достатньо. Встановлений на повну потужність кондиціонер може споживати декілька літрів на 100 км.

Економна їзда

Хто економно їздить, може легко зекономити 10 відсотків палива. До економної їзди відносяться раннє перемикання передач, низька швидкість руху та уникання різкого гальмування та прискорення, і відповідна ситуації швидкість руху. На високих швидкостях збільшується ріст споживання палива в геометричній прогресії. Таким чином, швидкість руху має бути на рівні не більше 130 км / год

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область