Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024 року

Зустрічаємо рік Дракона

Зустрічаємо рік Дракона

2012 рік – рік Чорного Водяного Дракона, і саме ця містична істота диктуватиме свої правила протягом всього року. Що ж, треба спробувати задовольнити чудернацькі забаганки цього звіра і задобрити його на весь рік. А розпочати варто з розкішної зустрічі за новорічним столом.

Дракон – міфічна істота, яка живе у людській уяві. А уява, як відомо, безмежна: там небо зустрічається з землею, води виходять з берегів і вітер гуляє по безкраїх просторах. А тому на святковому столі має теж панувати простір. Геть лінощі – накриваємо великий стіл, навіть якщо плануємо зустрічати Новий рік лише вдвох.


Кольорова гама новорічного столу неодмінно повинна бути яскравою і насиченою. Попри те, що 2012 – рік Чорного Дракона, надмір цього кольору на святковому столі може створити похмуру атмосферу. Ідеальне рішення у цій ситуації – вишукана порцеляна, оздоблена сріблястим орнаментом з чорними вкрапленнями.

Дракон також не байдужий до червоного та зеленого кольорів, тому будь-які доповнення в цій кольоровій гамі як ніколи актуальні. Яскраво-червоні чи соковито-зелені аксесуари, текстиль, прикраси неодмінно потішать не лише вас та ваших гостей, а й примхливого Дракона. 

Ну і без чого точно не обійтися, то це без блиску золота та коштовностей. І тут вже справді безмежний простір для вашої фантазії – фужери, бокали, столові прибори, посуд, свічки, святковий декор своїм сяйвом остаточно підкорить норовливого звіра.

І пам’ятайте головне – зустрічати рік Чорного Дракона слід активно, весело і позитивно, у теплому сімейному колі. 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область