Ватажкове

Сьогодні: середа, 24 квітня 2024 року

Чупакабра у с. Ватажкове

Сьогодні стало відомо, що в с. Ватажкове Полтавського району невідомий звір поранив домашню птицю, а також поїв яйця, які висиджували качки в гніздах. Раніше такого не траплялося. Почали говорити про чупакабру і ховати свійських тварин.

Жителька села говорить, що вночі дуже гавкав собака, коли виходили з хати, нікого не було видно. А вже вранці, вийшовши на подвір'я вона побачила закривавлених качок. На тілі птиці виявили два прокуси в області грудей. Проте качки були ще живі. Чому чупакабра не вбила їх, як це робила в інших областях України, невідомо. Можливо собаки злякали її. Але ж, наприклад, у Житомирській області собаки не заважали вбити всіх кролів, про що повідомляли раніше в новинах на телебаченні

Качок господиня лікує, а ті яйця, що залишилися цілими, зібрала та підсипала під індичку, адже поранені качки не в змозі висидіти каченят.

Сусіди не вірять у чупакабру і кажуть, що то полювала звичайна куниця, хоча такі прокуси їй не властиві. Що б то не було, люди почали ховати на ніч худобу та птицю. Адже ніхто не хоче, щоб невідомий звір відвідав їхні господарства і залишив мертві тушки свійських тварин.

Для того, щоб заспокоїти селян, нагадаємо - зоологи відкидають будь-які факти існування міфічної чупакабри. Знайдених мертвими, вбитих чупакабр досліджували зоологи і підтвердили лише те, що то були просто хворі лисиці, яких сприймали за невідомого звіра. Так може то й справді була куниця? У страху очі великі...

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область