Ватажкове

Сьогодні: вівторок, 19 березня 2024 року

День села

В останній день літа у Ватажковому відсвяткували день села. Жителі та гості могли добре повеселитися, відпочити і розвіяти сум, навіть погода не стала на заваді. Отже, про все по порядку.

Спочатку всі, від малого до старого, дивилися концерт. Були і співи, і гуморески, і цікаві сценки. Малечі, проте, було найцікавіше пострибати на батуті. Коштувало це батькам 15 грн за 15 хвилин розваги. Також можна було придбати повітряні кульки, заповнені гелієм (15 грн), солодку вату та поп корн (по 10 грн). Найбільше всі чекали на розіграш лотереї (5 грн). Розігрувалися такі потрібні речі як віники, лопати, граблі, сковороди, посуд. А ще зерно, гуси і півні. Головним призом була постільна білизна. Завершився розіграш лотереї святковим феєрверком, після чого кожен вибирав сам: чи танцювати на дискотеці, чи піти заправитись пивом, а потім уже танцювати. Вибір був невеликий – пиво, пиріжки і шашлики (20 грн за порцію).

 

 

Загалом, сподобалися місцеві дівчата, гарно з запалом співали. Колектив жіночок з сусіднього села співав дуже гарні пісні, але в’яло, без ентузіазму, тому враження склалося не дуже позитивне. А от хлопці навпаки, і співали, і гуморески читали дуже гарно. 





 

Ну і наостанку, як же без реклами, спонсором були місцеві орендарі землі: АФ „Покровське” та ТОВ „Лос”. 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область