Ватажкове

Сьогодні: вівторок, 19 березня 2024 року

Дитячий майданчик

Перед виборами активізуються чиновники всіх рівнів. Хто цукор роздає, хто медичні аптечки. А у нас збудували дитячий майданчик.


Сільський голова Сологор В. разом з партією "Відродження" теж вирішили піддобритися перед виборами. В неділю відкрили дитячий майданчик перед сільським клубом. Діти задоволені, тепер їм є де гратися. Лиш батьки дивуються - чому біля клубу, а не біля школи? Чому перед виборами, а не 5 років тому? Адже голова наш уже 2 каденції відбув. Ну чому не біля школи - відповідь проста: школа належить міністерству освіти і сільська рада не має права там щось будувати. А клуб підпорядковується сільській раді. 


Отже, не без допомоги місцевих мешканців, майданчик гарно облаштували в суботу і майже всю ніч чергували, аби його не розламали до відкриття. Адже в суботу в клубі дискотека і всяке може бути. А тепер виходить кожної суботи майданчик потрібно стерегти? Ну щотижня тут танці і гулянці, то чи надовго діткам вистачить цього майданчика? Може дорослі тьоті й дяді після танців теж захочуть покататися на гірці чи качельці вночі. Це буде видно далі, а ми радіємо, що завдяки виборам у нас і дорогу трохи підлатали, і дитячий майданчик з'явився.


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область