Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 19 квітня 2024 року

Футбольна команда

Футбольна команда

Нарешті у нас з'явилася власна футбольна команда. Вона виникла завдяки Савчуку Євгену, який оформлював усі необхідні документи і саме він являється капітаном команди.

Раніше в селі команди з футболу не було, тому назву запозичити було ніде, а завдяки імпульсивності наших хлопців назву команді дали "Імпульс" (Ватажкове). Команда наша зовсім юна, зіграла тільки 4 гри, в яких зазнала поразок, та бойовий дух не падає, адже з кожною грою команда набуває досвіду. І п'ята гра принесла команді перемогу! Головне, що є початок і все ще попереду. Гравці вдячні за підтримку сільській Раді і її голові Сологору В. І. Сільська Рада виділила достатньо коштів для забезпечення виїздів команди на ігри, забезпечила гравців формою і м'ячами.

 

Футбольне поле у Ватажковому трохи менше, ніж цього вимагає стандарт, тому команда грає тільки на виїздах, а на своєму полі проходять тренування. В майбутньому планується зробити власне футбольне поле. Для цього виділили землю на луках, зробили заміри. Отже, початок є, залишається тільки вигравати, чого й бажаємо новоствореній команді "Імпульс". 

 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область