Ватажкове

Сьогодні: четвер, 18 квітня 2024 року

Громадські слухання щодо використання орних земель

Сьогодні в клубі відбулися громадські слухання за участю сільського голови, секретаря, землевпорядника та жителів села. Основне питання стосувалося раціонального використання землі між селом та дачами (дивіться карту).

Земля фермерам 

Раніше на цьому полі вирощувалася городина, після розпаду колгоспів там випасали корів. Тепер ця ділянка ніяк не використовується, на деякій частині люди косять траву, але в сільській раді числиться як рілля. Тому постало питання обробітку поля розміром приблизно в 36 гектар. Землю планує обробляти О. Пунтус, хоче сіяти сою та кукурудзу. Орендна плата йтиме в бюджет сільської ради. Натомість Сологор В.І. пообіцяв виділити 300 га в загальній площі для випасання череди.

Також селяни вирішували поточні питання. Згадали і про дороги. Тепер будемо чекати, що на висипану цеглу привезуть пісок і розрівняють грейдером. І ще одне цікаве питання прозвучало – чому ж на ці збори не прийшов жоден сільський депутат, яких громада обирала ще в 2010 році? Адже їх це б мало стосуватися в першу чергу. Чи не тому, що їхні повноваження триватимуть аж до 2014 року? 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область