Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024 року

Конкурс „Моя вулиця”

Заворсклянська сільська рада оголошує конкурс „Моя вулиця”.

До участі в конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх навчальних закладів, які розташовані на території Заворсклянської сільської ради.


Мета конкурсу: спонукання молодого покоління до вивчення історії свого народу, свого краю, поглиблення знань школярів з історії, вшанування історичної пам’яті та відновлення історичної справедливості, виховання молоді в дусі патріотизму, залучення до участі в місцевому самоврядуванні.

Конкурсні роботи виконуються за програмою:

  • - Нові назви вулиць, назви яких підлягають зміні відповідно до Закону України „Про засудження комуністичного... режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”;
  • - Назви вулиць, які на думку конкурсанта треба змінити і пропозиція нової назви, коротке обґрунтування чому;
  • - Відповідь на питання, чи потрібно змінювати назву вулиць Жовтнева, Піонерська з обов’язковим обґрунтуванням своєї думки.

Конкурсна робота виконується на бланках конкурсу стандартного аркуша А4. Заповнюються відповідні графи бланку від руки.


Заяви на конкурс подаються за встановленою формою до сільської ради, сільських клубів, навчальних закладів з 12 по 18 січня 2016 року. Кожен, хто подасть заяву, отримає бланк для виконання конкурсної роботи.

Журі визначить переможців, які будуть відзначені грамотами та призами:

За I місце – 200 грн;

За II місце – 150 грн;

За III місце – 100 грн.

Запропоновані назви вулиць будуть включені до проекту рішення сесії сільської ради та запропоновані на затвердження депутатам сільської ради на черговій сесії у лютому 2016 року.

Конкурсні роботи можна подавати особисто до сільської ради, сільських клубів, навчальних закладів з 18 по 31 січня 2016 року, або надсилати поштою за адресою: вул.. К.Маркса 9, с Заворскло, Полтавський р-н, 38772.

Запрошуємо до участі в конкурсі всіх учнів на території сільської ради, а також батьків та дідусів-бабусь для допомоги школярам. Адже наші бабусі більше знають про ту чи іншу вулицю та село.


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область