Ватажкове

Сьогодні: субота, 27 квітня 2024 року

МТС знижує ціни на мобілки та деякі свої послуги

Компанія «МТС Україна» знизила ціни на свої брендовані телефони та планшетний комп'ютер. Починаючи з 1 серпня 2012 року їх можна придбати значно дешевше.

Так, простий і надійний телефон МТС 252 подешевшав до 179 грн, хоча раніше він був доступний за 199 грн. Ціна тачфона (телефону оснащеного сенсорним екраном) МТС 547 знижена з 649 до 399 грн, а смартфон МТС 916 тепер доступний всього за 888 грн, хоча раніше він продавався за 1149 грн.
Оператор також знизив вартість брендованого планшетного комп'ютера МТС 1055 - з 2500 до 1999 грн.

1 серпня 2012 МТС також знижує ціни на свої послуги відразу по декількох напрямках - буде зменшена вартість дзвінків всередині мережі МТС після вичерпання пакетних хвилин, дзвінків на мережі інших операторів, включаючи фіксовані. Знизиться також вартість відправки MMS. Дані зміни відчують не менше половини всіх абонентів «МТС Україна».

Це інформація від популярного мобільного оператора МТС. Але він забуває сказати про те, що 15 червня 2012 року тарифи зросли, на деякі послуги в 2 (два) рази. А тепер знизивши з 1 серпня вартість послуг на 20% приваблює клієнтів. Люди забули про те, що було раніше і вірять про зниження цін, хоча реально з 1 серпня ціни виросли в середньому на 50% в порівнянні з 1 червня 2012 р.

Ще один оператор «Київстар» теж показує себе лише з негативного боку. Він змінює тарифний план абонента без його відома і в більшості випадків це невигідно саме абоненту. Новий тарифний план може включати абонплату за послуги, які абонент взагалі не використовує.

Оператор «Life» останнім часом покращив свою мережу і не бере плату за з’єднання. Хоча тарифікація розмови похвилинна. На похвилинну тарифікацію перейшов і «Київстар», хоча пояснює він це дуже хитро: «Перша секунда розмови коштує 1 грн, а 59 секунд кожної хвилини безкоштовні. Перша секунда оплачується в кожній хвилині».

Риторичне питання: коли вже в нас з’явиться чесний оператор мобільного зв’язку і коли нас перестануть обдурювати? 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область