Ватажкове

Сьогодні: четвер, 18 квітня 2024 року

Підсумки конкурсу „Моя вулиця”

З метою спонукання молодого покоління до вивчення історії свого народу, свого краю, поглиблення знань школярів з історії, вшанування історичної пам’яті та відновлення історичної справедливості, виховання молоді в дусі патріотизму, залучення до участі в місцевому самоврядуванні проведено конкурс серед школярів „Моя вулиця”.

Сорок чотири учні – від першокласників до випускників – з усіх сіл сільської ради виконали завдання конкурсу та запропонували нові назви вулиць, які згідно Закону України „Про засудження комуністичного... режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” підлягають зміні.

Кожна учнівська робота була варта уваги. Серед усіх 44 робіт кращими визнані роботи Машиної І., Половенка О., Клюки А., Белінської А., Данець А., Шевченка І., Шевченка Н., Бабенко В., Клемчук М., Ісіченко А., Маркози Д., Колісник С. Школярі запропонували добрі, патріотичні й милозвучні назви, а також імена видатних українців: Квітуча, Злагоди, Соборна, Патона, Амосова та ін. Ці та інші дитячі пропозиції подані до проекту рішення сільської ради про перейменування вулиць.

Журі визначило переможців конкурсу:

1 місце – Клемчук Марія, учениця 6 класу Головачанського НВК;

2 місце – Клюка Артем, учень 4 класу Ватажківської ЗОШ 1 ст.;

3 місце – Бабенко Вікторія, учениця 6 класу Головачанського НВК

Переможці будуть нагороджені згідно Положення про конкурс.

Вітаємо переможців та всіх учасників конкурсу і дякуємо конкурсантам, їх рідним, учителям, сусідам-помічникам за активну участь і любов до України та рідного краю.

Рішення про перейменування вулиць читайте тут

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область