Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024 року

Річний звіт сільського голови

Річний звіт сільського голови
Сільський голова Заворсклянської сільської ради Сологор В.І. звітувався сьогодні перед виборцями с. Ватажкове.

 

На жаль, бажаючих послухати звіт голови та задати йому питання виявилося не так багато. Прийшло 5 чоловік і потім трохи пізніше підійшло ще троє. Напевне лаяти владу на кухні з сусідами краще, аніж задати конкретні питання представнику влади, нехай і місцевої влади.


В. Сологор розказав про проблеми фінансування сільської ради, як вони вирішуються. Про те, як відкрили дитячий садочок в Заворскло (на сьогодні там перебуває 38 дітей і ще троє знаходяться на оформленні), як відстояли Ватажківську початкову школу (її хотіли закрити). В Заворсклі планується перенести лікарню в іншу будівлю і тепер це буде амбулаторія сімейної медицини. Що буде з будівлею лікарні невідомо, адже це все ініціатива району і рішення сільська рада тут не приймає.
Піднімалося питання щодо завищеної вартості проїзду в автобусі.
Ще стало відомо, що в нашому селі планується відкриття науково-дослідницького центру, де будуть проводити навчання спеціалістів. На місці колишньої тракторної бригади будуть будувати свинарний комплекс, де й будуть проводити навчання. Очікується вливання від німців у розмірі 3 млн. доларів. Отже сподіваємось покращення інфраструктури села і появу робочих місць.


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область