Ватажкове

Сьогодні: четвер, 28 березня 2024 року

Сільський голова Сологор В.І. зустрівся з виборцями с.Ватажкове

В неділю 17 жовтня сільський голова провів зустріч з виборцями с.Ватажкове, де прозвітував про свою діяльність на посаді сільського голови протягом першої каденції. Зокрема, було згадано всі позитивні зрушення, які відбулися на території сільради протягом чотирьох років. Згадав Сологор В.І. і про те, чого не вдалося зробити і чому. Про плани на майбутнє теж було сказано.

Отже, нагадаємо частину з того, що було зроблено:
3 2008 р. на території Заворсклянської сільської ради централізовано здійснюється збір і вивезення побутового сміття спеціалізованим автомобілем.
Проведено вуличне освітлення. Змонтовано та функціонує 90% мережі вуличного освітлення, монтаж решти 10% заплановано на 2011 р.
Головачанський НВК був забезпечений новим шкільним автобусом, а у розпорядження дільничної лікарні було отримано новий автомобіль медичної допомоги.
Повністю результати роботи Сологора Вячеслава Івановича на посаді сільського голови протягом 2006 -2010 рр. можна прочитати тут
Передвиборчу програму кандидата на посаду сільського голови Заворсклянської сільської ради СОЛОГОРА ВЯЧЕСЛАВА ІВАНОВИЧА можна прочитати тут

P.S. На місці зруйнованої ферми ВРХ на Миколівці (с.Ватажкове) повинна бути побудована кролеферма, на якій з'явиться близько 10 робочих місць.
На місці колишньої тракторної бригади має постати інкубатор, або ж там будуть розводити курей. Невже село відроджується?

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область