Ватажкове

Сьогодні: субота, 27 липня 2024 року

Снігопад на Полтавщині

Погодні умови в Україні зовсім незвичні для останніх років. Якщо кілька десятиліть тому хурделиці та метрові замети були нормою, то зараз це вважається майже катастрофою. Отже, Полтавщина потрапила під циклон і її засипало снігом. Від сильного вітру на дорогах утворилися перемети.


Сьогодні, в свято Водохрещі, вчасно почали очищати дороги від снігу. Але з такою великою кількістю снігу техніка справляється вкрай важко. У Ватажковому трактор очистив від снігу головні вулиці, а в провулках та під лісом це не дуже вдалося. На Миколівці трактор прийшлося навіть відкопувати, а на виїзді з села він поламався і не зміг далі чистити дороги. Інший трактор чистив дорогу на Минівку. На допомогу він зміг приїхати аж увечері, коли потемніло. Одну вулицю так і не зміг прочистити, застряг, його теж прийшлося відкопувати. Поламаний трактор залишили біля одного з дворів для нагляду і приїдуть ремонтувати пізніше.

Пасажирський транспорт скоріше всього ходити поки не буде. Єдиний автобус, що виїде на свій маршрут – Минівка – Полтава. Схоже, власники тільки цього маршруту піклуються про пасажирів і вимагають, щоб дорога на Минівку була прочищена.


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область