Ватажкове

Сьогодні: четвер, 25 квітня 2024 року

Святковий концерт від ГО „Наш дім – Полтава” відбувся

Святковий концерт від ГО „Наш дім – Полтава” відбувся

Cьогодні в Заворсклі відбувся концерт, влаштований для селян Заворсклянської сільської ради громадською організацією „Наш дім – Полтава” за підтримки міського голови Олександра Мамая.

Жителів сіл Минівка, Портнівка та Ватажкове підвозили на автобусі. Також і розвозили назад по домівках, за що селяни дякують сільському голові. Хоча були й нарікання на неорганізованість щодо розвезення. Адже автобус робив кілька рейсів, а не було зрозуміло, в яке саме село він зараз їхатиме. Та повернемось до хорошого.
Концерт під символічною назвою „Частинка нашої душі – Вам” відбувся за участі Заслуженої артистки України Наталії Май, її доньок та Данила Ревеки. Концерт сподобався всім глядачам, бо пісні українською мовою запалювали бажання підспівувати й пританцьовувати. У глядачів випала нагода й поспівати, коли на кілька хвилин через технічні неполадки була відсутня електроенергія, адже звучали пісні, які полюблені публікою. А нові слова легко запам’ятовуються, бо в Наталії Май пісні звучать з українського колориту.






Після концерту наших бабусь та дідусів привітав теплим словом О. Мамай, підтримав його один з лідерів ГО „Наш дім – Полтава” Володимир Макар. Також сказав слово, хвилюючись, і сільський голова В. Сологор. Був і традиційний коровай, без нього не обходиться жодна подія в Україні.





Насамкінець, коли після концерту почали видавати продуктові набори, селяни показали свою, м’яко кажучи, невихованість. Чи то через жадібність, чи через поспіх, люди почали тиснутися до машин, де видавали пайки. Створилася така тиснява, наче люди з голодного краю наїхали і ладні були вдавитися за кожен кусень хліба. Хоч і сповіщали голосно, що вистачить на всіх, та ніхто того не слухав і тиснулися далі. Працівники ГО „Наш дім – Полтава” скаржилися, що такого не було ніде, як тут. Отак ми відзначилися, хоча б мали бути вдячні за чудовий концерт та безкоштовні продуктові набори.


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область