Ватажкове

Сьогодні: вівторок, 19 березня 2024 року

Збори щодо об'єднання громад

12 липня у селах Заворсклянської сільської ради відбулися загальні збори мешканців, які стосувалися об’єднання громад.

На зборах обговорено Закони України „Про добровільне об’єднання територіальних громад”, „Про співробітництво територіальних громад” та обрано представників від кожного села, які будуть працювати у робочій групі з питання об’єднання громад.

Від села Ватажкове представниками обрано Мізіна Всеволода Васильовича та Юхно-Овдієнко Світлану Миколаївну.

До складу робочої групи також включено депутатів та членів виконавчого комітету. Завданням робочої групи є вивчення суспільної думки щодо об’єднання громади Заворсклянської сільської ради з іншими громадами та умов об’єднання, складання перспективного плану соціально-економічного розвитку нашої громади та сіл, які увійдуть в об’єднану громаду, вивчення пропозицій суміжних територій щодо приєднання. Члени робочої групи зобов’язані збирати пропозиції мешканців територіальної громади та у письмовому вигляді подавати до сільської ради для проведення узагальнення місцевої ініціативи, проводити інформування населення з питань об’єднання та приймати участь у засіданнях робочої групи.

Заворсклянська сільська рада планує об’єднуватися з Микільською сільскою радою, з цього питання вже проведена певна робота і були зустрічі сільських голів. Дуже багато розказано про переваги об’єднання громад, та ніхто вперто не хоче помічати недоліків. Як буде далі – побачимо пізніше, може й справді в цьому є лише переваги.


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область