Ватажкове

Сьогодні: вівторок, 19 березня 2024 року

Знову вибори, знову обіцянки...

Пройшли позачергові вибори до Верховної Ради України. Депутати перед виборами знову обіцяють, підкупляють виборців хто чим може – хто обіцянками, хто конкретними продуктами чи справами.

У Ватажкове теж приїжджав агітувати за себе самовисуванець А. Матковський. Та так, напевне, „вихваляв” конкурента Ю. Бублика, що багато людей подумали, що це приїжджав сам Бублик. Та коли приїхав грейдер, то всі згадали, що Матковський пообіцяв вирівняти ґрунтові дороги в селі та завезти щебеню. За результатами виборів видно, що люди знову повірили обіцянкам, знову голосували за, так би мовити, "гречку". Хоча дехто каже й те, що це планові роботи сільради. Невже сільський голова Сологор згадав, що він має щось робити для села. А може просто готується до виборів у місцеві ради, які плануються провести навесні. Треба ж піддобрити людей, бо стає все більше незадоволених його головуванням. Чи це справді сільська рада найняла грейдер, офіційних даних не маємо.

 

Ґрунтову дорогу до кладовища засипали таки щебенем і розрівняли. Та от біда, щебеню не вистачило на всю вулицю. Мабуть, залишили на наступні вибори. На Миколівці грейдер теж пройшовся по вулицях, навіть по тих, де можна було б і не рівняти нічого. Не обійшлося і без казусів. Новоспечений селянин, який купив хату і зайнявся будівництвом на своєму клаптику, не забажав, щоб грейдер їздив біля його хати. Він почав погрожувати водієві грейдера та розбив скло кабіни. Отже, в нас і досі, хто їздить на джипах, може дозволяти собі занадто багато, гроші вирішують все. Маємо надію на новий парламент, що все зміниться в нашій країні. Хоч він не такий уже й новий, половина і досі старі політики, так вже проголосували люди... 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область