Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 26 квітня 2024 року

Звернення голови громади Віталія Турпітька

Звернення голови громади Віталія Турпітька

Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

     Ситуація в громаді складна, але контрольована.

     Тривають віялові відключення електропостачання. На превеликий жаль, згідно з прогнозами, можливе навіть погіршення ситуації. Нам потрібно бути до цього готовими та реагувати адекватно.

     Цього тижня передали два генератори  закладам дошкільної освіти нашої громади - «Ялинка» та «Волошка». Дитячий садок «Барвінок» буде забезпечений електроенергією від Терешківського ліцею.

      На сьогодні всі освітні заклади громади забезпечені мінімальною кількістю генераторів. Далі плануємо зайнятися закупівлею генераторів для закладів медицини та культури. Це складний довготривалий процес.

     Щодо ситуації з врученням повісток мешканцям нашої громади. Нагадую, що повістки розповсюджують територіальні центри комплектування та соціальної підтримки, колишні військкомати, а сільська рада лише передає їх. Це здійснюється з метою уточнення даних , тому можливе надходження повісток особам, які вже перебувають на службі, і навіть тим, кого вже немає в живих. Трапляються й такі непорозуміння.

     Приємна інформація: розпочинається процес будівництва великої твердопаливної котельні , яка буде працювати на щепі, й забезпечуватиме безперебійним опаленням Терешківський ліцей та заклад дошкільної освіти «Барвінок». Це буде сучасна котельня, котра  дасть можливість економити близько 1, 5 мільйона гривень щорічно. Зекономлені кошти ми зможемо спрямувати на розвиток наших закладів освіти.

     Нагадую, що тепер комендантська година в Полтавській області триватиме з 23.00 до 5.00.

     24 листопада в нашій громаді працюватиме екобус, з 8.30 до 12.00, біля приміщення Терешківської сільської ради. У вас буде можливість здати використані батарейки, ртутні термометри, люмінесцентні лампи.

     Дякую за увагу. Єднаймося! Разом ми – Україна!


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область