Ватажкове

Сьогодні: п'ятниця, 19 квітня 2024 року

Звернення Віталія Турпітька 25 листопада 2022 року

Звернення Віталія Турпітька 25 листопада 2022 року
Добрий день, шановні мешканці Терешківської територіальної громади!

Цей тиждень був дуже складним, продовжуємо жити в умовах воєнного стану.

У громаді на сьогодні діє два пункти незламності – у Терешківському ліцеї та Головачанському комунальному закладі загальної середньої освіти. На випадок блекауту підготовлено ще три пункти незламності, які розпочнуть функціонувати в разі необхідності , - в наших закладах дошкільної освіти. Приміщення цих закладів забезпечені генераторами та всім необхідним. Наступний крок – готуємо ще 14 можливих пунктів незламності, ними стануть амбулаторії громади та майже всі заклади культури.

Завершили встановлення твердопаливного котла у Вацівському клубі. Велика подяка депутату сільської ради Сергію Тарану, який допоміг зі встановленням котла.

Також встановлено твердопаливийі котел у закладі культури с.Головач, завершуються роботи зі встановлення твердопаливних котлів у селах Ватажкове та Минівка.

Здійснюється закупівля ще 14 генераторів, які забезпечать безперебійне функціонування усіх наших пунктів незламності. Очікується, що орієнтовно з 10 грудня, коли генератори надійдуть в громаду, запрацюють всі пункти незламності.

Розпочалися роботи з будівництва твердопаливної котельні в Терешківському ліцеї. Будемо сподіватись, що за місяць матимемо потужну твердопаливну котельню.

Завдяки співпраці депутата сільської ради Олександра Майбороди, місцевої мешканки Лілії Сировської, жителів Копилів із сільською радою, вдалося відновити колодязь по вулиці Харківській. Зроблено всі необхідні роботи і зараз цей колодязь функціонує. Проби води направлені на перевірку.

У громаді розпочато ремонт найаварійнішої дороги – від села Писарівка до залізничної станції. Зараз здійснюємо підсипання піском, а після його утрамбування, дорогу буде підсипано щебенем з гранвідсівом.

Дуже приємно відзначати активність наших мешканців. Готовий реагувати на будь-які ваші побажання та пропозиції за умови нашого співфінансування.

Єднаймося! Разом ми - Україна!

 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область