Ватажкове

Сьогодні: субота, 20 квітня 2024 року

Albert Bichot та вино Beaujolais Nouveau

Щороку в третій четвер листопада по всьому світу мільйони шанувальників в очікуванні появи першого французького вина цього року. Життєрадісне, молоде, веселе і зухвале - це те, що являє нам Beaujolais Nouveau

Albert Bichot

Будинок Albert Bichot (Альбер Бішо) існує в Бургундії з 1831 року і управляється вже шостим поколінням родини Бішо. У володінні сім’ї більше 100 га виноградників в різних частинах Бургундії і виноробних маєтків, а також родина виступає як негоціант-виробник.
Після першої світової війни (1914-1918) «Albert Bichot» (I) здійснив об'єднання торгового дому, послідовно скуповуючи бургундські негоціантські фірми. Його син, «Albert Bichot» (II), значно розвинув справу, налагодивши експортні поставки великих бургундських вин по всьому світу. Це був невтомний мандрівник, який між двома війнами вздовж і впоперек зборознив Америку та Азію то на трансатлантичних лайнерах, то по північноамериканським залізницям, але із задоволенням і старанністю справжнього винного професіонала.
Повоєнний період відзначений новим етапом у розвитку: погреба, що стали занадто тісними, були істотно розширені. Особливо в 1980-ті р.р., коли четверо синів Альбера (II) зробили значну перебудову: спорудження нового складу, нової лінії розливу, льохи на 2 млн. пляшок.
За часів керівництва Бернара і Альбера (III) вина будинку Бішо з'явилися більш, ніж у 100 країнах. З Альбером до управління прийшло нове покоління, так що сімейна сага триває. Компанія експортує 80% продукції в понад 100 країн світу і входить у п'ятірку найбільших експортерів Бургундії.

Божоле Нуво - найвідоміше французьке вино, якого щорічно по всьому світу продається близько 55 млн. пляшок. Святкування Божоле Нуво - один з найулюбленіших французами національних свят, починаючи з XIX століття. Це завжди сюрприз, але сюрприз, безумовно, приємний. М'який характер вина і особливості його виробництва (вино не витримують в бочках, а розливають в пляшки одразу після бродіння), коли рахунок йде буквально на години, роблять Божоле Нуво самим непередбачуваним і тому найбажанішим напоєм. І один з найвідоміших виробників цього молодого вина - Альбер Бішо - володар різних звань і нагород, чия торгова марка є однією з лідерів серед інших брендів Франції. Ошатне вино яскраво-рубінового забарвлення з фіолетовими відблисками. В ароматі відзначаються ноти фіалки, червоних ягід, льодяників і банана. У смаку це питке, легке, м'яке вино демонструє відтінки давлених ягід малини і гранатових зерен. Післясмак - приємна вишнева кісточка. Буяння фарб і атмосфера Франції увійдуть в ваш будинок разом з цим молодим і свіжим вином. Запросіть рідних і друзів, приготуйте блюдо французької кухні або просто наріжте асорті з французьких сирів і, повірте, свято Божоле Нуво стане одним з найулюбленіших Вами.

Beaujolais Nouveau просто не здатне залишати когось байдужим! Якщо Ви - шанувальник Франції та її старовинних традицій, не пропустіть цю значущу подію – продаж вина з нового врожаю! Якщо ж Ви ще жодного разу в житті не пробували сей прекрасний напій, зараз саме час зробити це! «Le Beaujolais Nouveau est arrive!» 


 

Навігація

Реклама на сайті:



Випадкове фото

Реклама на сайті:

 © 2010 - 2024 I с. Ватажкове, Полтавська область